LIKEURMEISJES IN VOGELVLUCHT

Graag stel ik "mijn" Likeurmeisjes en mezelf voor. Mijn naam is Petra de Koning en sinds jaar en dag maak ik likeurtjes - likorettes - van natuurlijke ingrediënten zoals aardbei, citroen, drop, gember, kaneel en sinaasappel. Als jongedame heb ik tien jaar in Cagliari op Sardinië gewoond, waar ik kennis heb gemaakt met de heerlijke Italiaanse manier van leven: La Dolce Vita. In die periode heb ik mijn liefde ontwikkeld voor zo'n beetje alles wat Italiaans is. Bij het zoete leven hoort een zoet, zonnig drankje: Limoncello. Die drank wordt door veel mensen met alcohol ― met een percentage van 96%, overigens "gewoon" in de supermarkt verkrijgbaar ― huisgemaakt. Ik ben dat destijds met veel liefde en passie ook gaan doen en die "ingrediënten" vind je, naast de eerdergenoemde ingrediënten, terug in  mijn likorettes, waaronder natuurlijk ook de wereldberoemde Limoncello.  Ik maak mijn dranken met wodka (37,5%) aangezien we in Nederland de luxe niet hebben om alcohol met zo een hoog percentage in de supermarkt te kopen. Hierdoor zakt het uiteindelijke alcoholpercentage tot onder de 15% waardoor je gemakkelijk een tweede drankje kunt nemen zonder je schuldig te voelen!

Toepassingsmogelijkheden

Likeurmeisjes' lekkere dranken lenen zich voor allerlei doeleinden: puur gedronken, om in een cocktail verwerkt te worden of naast een dessert te worden geserveerd en is ideaal om cadeau te geven! Op het etiket op de achterkant staat precies vermeld hoe de drank te behandelen opdat de beste smaaksensatie beleefd kan worden. 

Laat je betoveren

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen in mijn webshop. Laat je verleiden door mijn dranken en laat ze je fantastisch smaken!

Proost!

Petra de Koning van Likeurmeisjes