Onze likorettes zijn bereid van de beste, verse ingrediënten: braam, droppoeder, kaneelstokjes en koffie. Puur natuur in een glas. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

Likeurmeisjes in het kort

 

Graag stel ik "mijn" Likeurmeisjes en mezelf voor. Mijn naam is Petra de Koning en sinds jaar en dag maak ik likeurtjes - likorettes - van natuurlijke ingrediënten zoals aardbei, citroen, drop, gember, kaneel en sinaasappel.

 

Als jongedame heb ik tien jaar in Cagliari op Sardinië gewoond, waar ik kennis heb gemaakt met de heerlijke Italiaanse manier van leven: La Dolce Vita. In die periode heb ik mijn liefde ontwikkeld voor zo'n beetje alles wat Italiaans is. Bij het zoete leven hoort een zoet, zonnig drankje: Limoncello. 

 

Die drank wordt door veel mensen met alcohol ― met een percentage van 96%, overigens "gewoon" in de supermarkt verkrijgbaar ― huisgemaakt. Ik ben dat destijds met veel liefde en passie ook gaan doen en die "ingrediënten" vind je, naast de eerdergenoemde ingrediënten, terug in  mijn likorettes, waaronder natuurlijk ook de wereldberoemde Limoncello. 

 

Ik maak mijn dranken met wodka (37,5%) aangezien we in Nederland de luxe niet hebben om alcohol met zo een hoog percentage in de supermarkt te kopen. Hierdoor zakt het uiteindelijke alcoholpercentage tot onder de 15% waardoor je gemakkelijk een tweede drankje kunt nemen zonder je schuldig te voelen!

 

Toepassingsmogelijkheden

 

Likeurmeisjes' lekkere dranken lenen zich voor allerlei doeleinden: puur gedronken, om in een cocktail verwerkt te worden of naast een dessert te worden geserveerd en een fles ervan is ideaal om cadeau te geven! Op het etiket op de achterkant staat precies vermeld hoe de drank te behandelen opdat de beste smaaksensatie beleefd kan worden.

 

Naast Likeurmeisjes maak ik ook een lijn met Italiaanse likeuren onder de naam Monella Liquori. Hiervoor bereid ik Limoncello Sorrentino en Arancello Siciliano, met respectievelijk citroenen uit Sorrento en sinaasappels van Sicilië. 

 

In het voorjaar van dit jaar heb ik een siropenlijn ontwikkeld, alcoholvrij, van citroen, gember en kaneel onder de naam de Limonade Meisjes. Heerlijke siropen die dienen te worden aangelengd met plat of bruisend water. Of puur over een ijsje te worden gegoten of door een smoothie gemengd te worden. Kortom toepassingsmogelijkheden te over met de siropen van de Limonade Meisjes!

 

Tegelijkertijd met het ontwikkelen van de Limonade Meisjes heb ik een schandalig, gevaarlijk lekker advocaatje ontwikkeld die ik de naam Roosje's Advocaatje heb gegeven. Vanzelfsprekend van verse eieren en andere overheerlijke ingrediënten!

 

Onderaan de pagina vind je de links voor de websites van deze overheerlijke dranken die stuk voor stuk van de beste ingrediënten en met liefde huisgemaakt zijn. Om je dag extra sprankeling te geven!

 

Geniet ervan!

 

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen in mijn webshop. Laat je verleiden door mijn dranken en laat ze je fantastisch smaken!

 

Proost!

 

Petra de Koning van Likeurmeisjes