Onze likorettes zijn bereid van de beste, verse ingrediënten: braam, droppoeder, kaneelstokjes en koffie. Puur natuur in een glas. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

Wat vinden mensen van ons?

"De drankjes van Likeurmeisjes zijn tongstrelend. Uitzonderlijk lekker en zacht van smaak!"

― Jeffrey Liong-A-Kong, shiftleader KLM

"Smaakt naar heel veel meer!"

― Marike van Dijk, service agent KLM


"Een glaasje likeur van Likeurmeisjes is een kadootje voor mezelf inschenken. De zachte vriendelijke volle smaken zijn om intens blij van te worden. Gewoon lekker: puur, rijk, zacht en fris."

― Conny Poelman, professioneel levensgenieter

"De eerste keer dat ik een van de likeurtjes van Likeurmeisjes dronk was ik direct verkocht. Wat een smaaksensatie! Een authentiek recept met de perfecte verhoudingen. Mijn persoonlijke voorkeur is de Cream Limoncello. Wat ik nog het leukste vind, is dat een flesje likeur van Likeurmeisjes het perfecte cadeautje is om mee te nemen tijdens etentjes of verjaardagen. Het is betaalbaar en succes gegarandeerd: het ziet er mooi uit, het is uniek en na de eerste slok is iedereen verkocht."

― Nelle Beimers, adviseur overheid


"Limoncello of een andere likeurtje van Likeurmeisjes is niet om even achterover te slaan, maar om lekker van te genieten. Het gebruik van natuur producten proef je terug in de volle smaak en prikkelende afdronk. Ook de verpakking laat zien dat de likeur met passie is gemaakt!"

- Michiel Sondermeijer, datamanager AvL