Onze likorettes zijn bereid van de beste, verse ingrediënten: braam, droppoeder, kaneelstokjes en koffie. Puur natuur in een glas. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

Faq

Contactgegevens van Likeurmeisjes

 

Wat zijn de contactgegevens van Likeurmeisjes?

Het postadres van Likeurmeisjes is:

Nova Zembla straat 371
1013 RJ  AMSTERDAM

 

Onze overige contact gegevens zijn:

Mobiel nummer: 06 29403348
E-mail adres: info@likeurmeisjes.nl

 

Verzending

 

Hoe verzenden de Likeurmeisjes hun flessen drank?

Wij maken gebruik van de diensten van Flespakket.nl. Dat bedrijf verzendt via Post.nl op een veilige en verzekerde manier flessen. De flessen in de dozen zijn beschermd door dik karton waar een flesvorm in is gestanst en waar de fles vervolgens in komt te liggen.

 

Daarbovenop komt een nieuwe laag karton dat de laag eronder beschermd. Op deze manier kunnen de flessen niet breken, zijn ze helemaal beschermd en komen ze veilig op hun bestemming. Bij eventuele schade vergoedt Flespakket.nl de waarde van de inhoud en de verzendkosten.

 

Wanneer wordt mijn verzending verstuurd?
Afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, en ontvangen van betaling, wordt uw order nog dezelfde dag verstuurd. En anders de eerstvolgende werkdag. 

 

Verzendkosten

 

Komen er nog verzendkosten over de kosten van de flessen drank heen?

Nee, de verzending is gratis.

 

Kosten eventuele retourzending

 

Voor wie komen de kosten van een eventuele retour zending?

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper.

 

Alcoholpercentage

 

Klopt het dat de likeuren van Likeurmeisjes zwak alcoholisch zijn?

Ja dat klopt, de dranken worden met wodka (37,5%) bereid waardoor het alcoholpercentage net onder de 15% uitkomt en het een zwak alcoholisch product wordt.

 

Vers fruit & natuurlijke ingrediënten

 

Worden de likeuren van Likeurmeisjes met vers fruit bereid, drop en kaneelstokjes?

Onze dranken worden bereid met vers fruit, droppoeder en kaneel, ze bevatten geen conserveringsmiddelen, kleur-  en/of smaakstoffen.

 

Er wordt dus geen gebruik gemaakt van aroma’s om de smaak van fruit en de andere natuurlijke ingrediënten na te bootsen. Het zijn pure, natuurlijke dranken en dat proef je!

 

Filtering likeuren

 

Worden de likorettes van Likeurmeisjes voor het bottelen gefilterd?

Alle likeuren worden tenminste 2 keer gefilterd om de dranken zo zuiver mogelijk te krijgen. In de Sinaasappellikeur en Aardbeienlikeur zit desalniettemin residu onderin de fles; daardoor zijn ze wat troebel.

 

Graag de flessen drank draaien en/of kantelen/op de kop houden voor het inschenken - niet schudden - opdat alle sappen van de drank met elkaar mengen en alle smaak in het glas terecht komt.

 

Dit laatste geldt ook voor de Limoncello ondanks dat het een heldere drank is. Voor de Cream Limoncello is het aan te bevelen de fles te schudden voor het inschenken.