Onze likorettes zijn bereid van de beste, verse ingrediënten: braam, droppoeder, kaneelstokjes en koffie. Puur natuur in een glas. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

Amsterdam in a box

Amsterdam in a Box was op zoek naar origineel Amsterdams product dat niet overal te verkrijgen is en Likeurmeisjes was op zoek naar een partner die de likorette kon leveren aan mensen en bedrijven die anders wellicht niet met Likeurmeisjes in aanraking zouden komen. Een win-win situatie en een mooie samenwerking was geboren.

Samenwerking

 

Onze partner is gestart vanuit een initiatief om vooral de lokale bewoners meer betrokken te krijgen bij de lokale Amsterdamse ondernemers en hun lekkernijen. Veel van deze ondernemers hebben wel winkels, maar bijvoorbeeld geen webshop en dan moet je de stad in om je product te halen. De boxen aan bedrijven i.p.v. consumenten aanbieden bleek als snel een goede zet. De boxen worden nu veelvuldig als kerstpakketten en relatiegeschenken ingezet en op deze manier worden vele werknemers verleid door de smaken van Amsterdam.

Likeurmeisjes in Amsterdam in a box

 

Amsterdam in a Box brengt letterlijk de stad naar je toe. Je krijgt een heerlijke Box met de meest uiteenlopende lekkernijen en daarmee steun je ook nog eens de lokale ondernemers. Het assortiment is groot genoeg om de Boxen meer dan één keer te bestellen en elke keer andere producten te ontvangen. Vele mensen hebben onze likorettes ondertussen al via een Amsterdam in a Box geproefd en de reacties zijn uitsluitend positief!

Origineel cadeau


Lijkt het jou leuk om je collega's, werknemers of andere relaties een origineel cadeau dat lokale ambacht uitstraalt, te geven of ben je zelf gewoon benieuwd wat voor lekkers Amsterdam allemaal te bieden heeft? Neem eens een kijkje bij hun website en ervaar de authentieke smaken van Amsterdam!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.