Onze likorettes zijn bereid van de beste, verse ingrediënten: braam, droppoeder, kaneelstokjes en koffie. Puur natuur in een glas. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

Valentijnsdag

“Waar kan ik een leuk en origineel cadeau vinden waar ik mijn vriendin dit jaar met Valentijnsdag mee kan verrassen?”

“Wat is een origineel cadeau om mijn vrouw te geven voor haar verjaardag?”

“Waar vind ik een leuke attentie voor mijn Bourgondische echtgenote?”

“Het is binnenkort onze jaarlijkse trouwdag, wat is een leuk cadeau voor mijn vrouw dit jaar?”

“Ik wil mijn vriendin gewoon, zomaar verrassen, maar ze heeft alles al, met welk origineel cadeau kan ik haar een plezier doen en waar vind ik dat?”

Hoofdbrekens

Een greep uit de vragen waar mannen hun hoofd - in zijn algemeenheid voor hun vrouw - over breken. Welk leuk, origineel cadeau dat zij nog niet heeft, kan ik meebrengen en haar enorm mee verrassen? Het is onnodig dat mannen zich die vraag nog langer stellen. De Likeurmeisjes hebben daar het antwoord op, want hun webshop is dé plek om dat originele én smakelijke geschenk te vinden!

Diamonds are a girl's best friend? I don't think so!

Vrouwen houden van alles wat met liefde en aandacht is uitgezocht en dat ook uitstraalt. Diamonds are a girl’s best friend is leuk gezongen, maar is niet helemaal waar of beter gezegd,is helemaal niet waar. Natuurlijk is er niets mis mee om een vrouw een diamant cadeau te doen, maar aandacht, tijd en liefde is het waar het bij vrouwen om draait. Over het algemeen ontvangt een vrouw graag veel aandacht. Net als mannen trouwens die daar ook niet genoeg van kunnen krijgen!  Een cadeau geven dat met aandacht en liefde bereid is, is het mooiste waarmee je thuis kunt komen bij een vrouw. Een fles huisgemaakte likeur van vers fruit cadeau geven, is de ultieme gift aan een dame. Zeker als op het etiket ook nog zulke prachtige, speelse en klassieke dames als de Likeurmeisjes, waar ze zich mee kan identificeren,  geportretteerd staan.  Nog meer als je zelf ook van die drank kunt genieten.

Genieten, genieten, genieten

Heren, zoek niet langer naar het ideale geschenk voor je vrouw en bestel een of meerdere flessen heerlijke huisgemaakte likeur in verschillende smaken voor haar. Gegarandeerd dat ze er heel veel plezier van heeft en zeer waarschijnlijk van teruggeeft . . .

 

Photo by Jesse Goll on Unsplash


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.