Onze likorettes zijn bereid van de beste, verse ingrediënten: braam, droppoeder, kaneelstokjes en koffie. Puur natuur in een glas. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

De Nederlandse kerstpakkettenbeurs

Ergens in het najaar vorig jaar raakte ik in de Intercity direct van Amsterdam Centraal naar Breda in gesprek met een hele vriendelijke dame. Zij vertelde dat ze naar Breda ging om haar op leeftijd zijnde moeder te bezoeken, wat ze wekelijks op de woensdag deed, en als ik het me goed herinner, meldde ze me dat ze in “de reclassering” had gewerkt. Op haar vraag wat ík in Breda ging doen, vertelde ik haar dat ik met mijn huisgemaakte likeuren op “veroveringstocht” door Nederland was en Bredase delicatessenwinkel eigenaren voor mijn producten probeerde te porren. 

Geschikt in het kerstpakket

Zij werd heel enthousiast over mijn verhaal en vond dat mijn dranken heel goed in een kerstpakket zouden passen. En dat is zeer zeker het geval. Niet alleen de grote fles met een inhoud van 700 ml is prachtig in een kerstpakket; ook de kleinere 250 ml en de nog kleinere 100 ml varianten zijn zeer geschikt om in een kerstpakket te stoppen, aan je medewerkers cadeau te doen om zo je waardering voor hen uit te spreken.

De dame in kwestie kon zo een, twee, drie niet meer op de naam van het bedrijf dat de kerstpakketten samenstelde, komen, maar ze zou het me laten weten wanneer het haar mogelijk later in gedachten schoot. Tevens meldde ze me dat het bedrijf waar ze voor werkte jaarlijks zo’n veertigduizend kerstpakketten bestelde en dat dat dus heel interessant voor mijn bedrijf kon zijn. Op de eindbestemming aangekomen, overhandigde ik haar mijn visitekaartje opdat zij mij kon mailen of appen met de informatie over "dat kerstpakkettenbedrijf";ik heb niets meer van haar vernomen.

De beurs

Haar enthousiasme voor mijn product en het kerstpakkettenverhaal lieten mij echter niet meer los en op een dag achteloos Googelende, in de trein naar Hoorn in de weken voor Kerst om daar winkeleigenaren voor mijn producten te enthousiasmeren, stuitte ik zomaar ineens op de Nederlandse kerstpakkettenbeurs dat jaarlijks in februari in de Expo in Houten wordt gehouden.  En wat een beurs bleek dat te zijn!

Ongeveer honderd exposanten die met hun product(en) exposeren, vijfhonderd kerstpakkettenbedrijven die met iets meer dan 1000 beslissingsbevoegde personeelsleden oude en nieuwe exposanten met hun  nieuwe en bestaande producten komen bezoeken. Daar moe(s)t Likeurmeisjes bij zijn natuurlijk! Na me goed te hebben geïnformeerd en erover na te hebben gedacht, ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn heerlijke dranken niet mogen ontbreken op de Nederlandse kerstpakkettenbeurs. Inmiddels zijn de voorbereidingen daarvoor in volle gang; de banner van Likeurmeisjes die ik heb laten maken is prachtig geworden, de flyers, de (visite)kaartjes, enz. enz. zijn binnen. Ik heb besloten dat ik een nog kleinere maat van 50 ml ga voeren in de smaken die ik voor de andere inhoudsmaten ook al voer: aardbei, Limoncello en sinaasappel. Daarnaast komt er voor alle maten nog een smaak bij, te weten kaneel. Een heerlijk zachte kaneellikeur waar de kaneel addict niet van af zal kunnen blijven. Wie is er nou eigenlijk niet gek op kaneel? Het gaat een dolle boel worden op de beurs en ik heb er veel zin in! Wie in deze branche werkzaam is en van plan is langs te komen op de beurs, er mogen alleen mensen naar binnen die “in de kerstpakkettenbusiness” zitten, nodig ik van harte uit om langs te komen bij stand C22 om kennis te maken en een drankje te komen proeven!

Dank u wel mevrouw!

Tot ziens de vijfde en de zesde februari in de Expo in Houten … met dank aan de dame in de Intercity direct van Amsterdam CS naar Breda! 

 

Petra de Koning 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.