Onze likorettes zijn bereid van de beste, verse ingrediënten: braam, droppoeder, kaneelstokjes en koffie. Puur natuur in een glas. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

De Likeurmeisjes breiden uit!

Eindelijk is het zover. We hebben goed naar jullie geluisterd de afgelopen maanden. Op verzoek van velen gaan wij ook kleinere maten likeurflesjes van onze overheerlijke dranken op de markt brengen.  Inmiddels zijn er naast de 700 ml flessen van de smaken aardbei, sinds kort ook kaneel, Limoncello en sinaasappel, tevens flessen van 250 ml, 100 ml en 50 ml in onze webshop en bij meer en meer winkels in het land, verkrijgbaar.

Origineel cadeau

Steeds vaker kregen we te horen dat onze flessen drank uitermate geschikt zijn om cadeau te geven. Steeds vaker werd gevraagd wanneer we ook kleinere maten flesjes zou gaan voeren, want wat is er immers leuker om “gewoon” eens iemand te verrassen met een klein flesje heerlijke huisgemaakte drank? Je geeft dan niet gelijk een heel groot bedrag uit - ook al blijft de 700 ml fles natuurlijk het voordeligst - maar je geeft wél een heel smakelijk cadeau dat met veel liefde bereid is en dát wordt altijd ontzettend gewaardeerd. 

Likeurmeisjes in jouw winkel?

Mocht je onze dranken graag bij je favoriete delicatessenwinkel willen kunnen krijgen, maar staan mijn flessen likeur er nog niet? Vraag gerust bij de winkelier naar onze dranken; wie weet staan ze er binnenkort! Tot dan kan je bij mij in de webshop terecht voor je favoriete likeurtjes!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.