Onze likorettes zijn bereid van de beste, verse ingrediënten: braam, droppoeder, kaneelstokjes en koffie. Puur natuur in een glas. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

Trots

"Trots op jou" vermeldt het kaartje dat ik vorige week van mijn lieve buurvrouw Rita ontving. “Al het harde werken werpt zijn vruchten (citroenen) af! Veel succes met de website www.likeurmeisjes.nl, liefs Rita, man en kinderen". Dát is nog eens goed thuiskomen.


Ik had haar eerder via de WhatsApp uitgenodigd om mijn website te bezichtigen. Mijn webshop www.likeurmeisjes.nl is eindelijk voorzien van de benodigde foto’s, zowel van de “likeurmeisjes” als van de flessen likeur zelf. Vandaar mijn verzoek aan haar, vrienden, bekenden, familieleden en aan andere mensen in mijn telefoonbestand om mijn prachtige website te bekijken. Stiekem ben ik ook trots op mezelf!

Website Likeurmeisjes op orde

Gelukkig is de website nu op orde en kan ik me weer op andere aspecten van mijn bedrijf gaan richten. Ken je dat gevoel van je ergens helemaal op focussen en bijna nergens anders meer aan kunnen denken? Sowieso kan ik tegenwoordig aan bijna niets anders meer denken dan aan mijn bedrijf Likeurmeisjes :) Ik heb dat gevoel in de afgelopen tijd sterk ervaren, maar ik heb nu weer ruimte om me verder te verdiepen in het optimaliseren van mijn website om goed te kunnen worden gevonden op het internet. Of ik heb nu tijd om me te kunnen inlezen over marketing en me weer gaan bezighouden met sales activiteiten. Er komt ontzettend veel kijken bij het starten en opbouwen van een bedrijf en/of webshop en wanneer je er aan begint, weet je eigenlijk niet wáár je aan begint. En dat is maar goed ook!

Dankjewel

Daarom is dit soort kaartjes heel prettig om te ontvangen. Ze geven je het gevoel dat je op de goede weg zit. Dat gevoel had ik al, maar dit is een hele fijne bevestiging. Dankjewel lieve Rita en schroom vooral niet om me op deze èn andere manieren vaker een hart onder de riem te steken :)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.