Onze likorettes zijn bereid van de beste, verse ingrediënten: braam, droppoeder, kaneelstokjes en koffie. Puur natuur in een glas. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

Amsterdam in a box

Amsterdam in a Box was op zoek naar origineel Amsterdams product dat niet overal te verkrijgen is en Likeurmeisjes was op zoek naar een partner die de likorette kon leveren aan mensen en bedrijven die anders wellicht niet met Likeurmeisjes in aanraking zouden komen. Een win-win situatie en een mooie samenwerking was geboren. Samenwerking   Onze partner is gestart vanuit een initiatief om vooral de lokale bewoners meer betrokken te krijgen bij de lokale Amsterdamse ondernemers en hun lekkernijen. Veel van deze ondernemers hebben wel winkels, maar bijvoorbeeld geen webshop en dan moet je de stad in om je product te halen. De boxen aan bedrijven i.p.v. consumenten aanbieden bleek als snel een goede zet. De boxen worden nu veelvuldig als kerstpakketten en relatiegeschenken ingezet en op deze manier worden vele werknemers verleid door de smaken van Amsterdam. Likeurmeisjes in Amsterdam in a box   Amsterdam in a Box brengt letterlijk de stad naar je toe. Je krijgt een heerlijke Box met de meest uiteenlopende lekkernijen en daarmee steun je ook nog eens de lokale ondernemers. Het assortiment is groot genoeg om de Boxen meer dan één keer te bestellen en elke keer andere producten te ontvangen. Vele mensen hebben onze likorettes ondertussen al via een Amsterdam in a Box geproefd en de reacties zijn uitsluitend positief! Origineel cadeau Lijkt het jou leuk om je collega's, werknemers of andere relaties een origineel cadeau dat lokale ambacht uitstraalt, te geven of ben je zelf gewoon benieuwd wat voor lekkers Amsterdam allemaal te bieden heeft? Neem eens een kijkje bij hun website en ervaar de authentieke smaken van Amsterdam!

Lees meer »

Valentijnsdag

“Waar kan ik een leuk en origineel cadeau vinden waar ik mijn vriendin dit jaar met Valentijnsdag mee kan verrassen?”

Lees meer »

De Nederlandse kerstpakkettenbeurs

Ergens in het najaar vorig jaar raakte ik in de Intercity direct van Amsterdam Centraal naar Breda in gesprek met een hele vriendelijke dame. Zij vertelde dat ze naar Breda ging om haar op leeftijd zijnde moeder te bezoeken, wat ze wekelijks op de woensdag deed, en als ik het me goed herinner, meldde ze me dat ze in “de reclassering” had gewerkt. Op haar vraag wat ík in Breda ging doen, vertelde ik haar dat ik met mijn huisgemaakte likeuren op “veroveringstocht” door Nederland was en Bredase delicatessenwinkel eigenaren voor mijn producten probeerde te porren. 

Lees meer »

De Likeurmeisjes breiden uit!

Eindelijk is het zover. We hebben goed naar jullie geluisterd de afgelopen maanden. Op verzoek van velen gaan wij ook kleinere maten likeurflesjes van onze overheerlijke dranken op de markt brengen.  Inmiddels zijn er naast de 700 ml flessen van de smaken aardbei, sinds kort ook kaneel, Limoncello en sinaasappel, tevens flessen van 250 ml, 100 ml en 50 ml in onze webshop en bij meer en meer winkels in het land, verkrijgbaar.

Lees meer »

De Likeurmeisjes go Italian!

Voor degene die bekend is met het merk Likeurmeisjes - huisgemaakte likeurtjes op basis van vers fruit volgens originele receptuur  - zal het niet vreemd in de oren klinken dat we naast Likeurmeisjes een Italiaanse lijn huisgemaakte likeurtjes hebben opgezet. Immers oorspronkelijk is Likeurmeisjes een Nederlandse merknaam met Italiaanse smaaknamen.

Lees meer »

Limoncello, de citroenlikeur van Italië!

Volgens La Stampa “strijden” Amalfi, Capri en Sorrento in de regio Campania in Zuid-Italië om de eer Limoncello te hebben “uitgevonden”. Wanneer Limoncello voor het eerst gedronken werd en tijdens welke gelegenheid, daar zijn de meningen nogal over verdeeld. Mensen uit Sorrento beweren dat de drank al begin 1900 in adellijke kringen werd geserveerd na de maaltijd; historici meldden dat de drank door vissers en boeren uit Amalfi tijdens nachtelijke rondes en in de vroege ochtend gedronken werd om hun ledematen warm te houden. Daarnaast bestaat het verhaal dat deze drank begin 1900 is geboren uit een recept  van een oudere dame, Maria Antonia Farace; zij runde op het eiland Capri een pension en onderhield daar een citroen- en sinaasappeltuin.

Lees meer »

Trots

"Trots op jou" vermeldt het kaartje dat ik vorige week van mijn lieve buurvrouw Rita ontving. “Al het harde werken werpt zijn vruchten (citroenen) af! Veel succes met de website www.likeurmeisjes.nl, liefs Rita, man en kinderen". Dát is nog eens goed thuiskomen.

Lees meer »

Website Gelanceerd

"Je klinkt stoned," antwoordt een lieve vriendin via de WhatsApp op mijn voicemailbericht eerder die dag waarin ik een poging doe haar uit te leggen wát ik precies bedoel met mijn vraag twee dagen daarvoor om wat woorden over mij en Likeurmeisjes op te noemen met het doel er een mooi verhaal van te schrijven voor op de website ván Likeurmeisjes. Ik had haar namelijk verteld dat ik best leuk kon schrijven, dat ik op school bij het schrijven van opstellen altijd hoge cijfers haalde en dat ik van een paar woorden een heel verhaal uit mijn mouw kon schudden. Als zij nu bijzondere steekwoorden over mij en Likeurmeisjes opsomde, dan kon ik daar zó een prachtig stuk voor op mijn website van maken. Naar aanleiding van mijn verzoek had ze fantastische kwaliteiten over mij en mijn Likeurmeisjes opgesomd, maar ik was op zoek naar iets anders, iets flitsends, iets spectaculairs. Wat eigenlijk precies?

Lees meer »